1. Veiligheid
  2. slimme stekker

Beste slimme stekker [Productreviews]

Laatst bijgewerkt: 10 apr. 2024

Aandacht: Als je op zoek bent naar de beste slimme stekker voor jouw woning, dan ben je hier aan het juiste adres. Onze experts hebben een gedetailleerde vergelijking gemaakt en een lijst samengesteld met de best geteste producten. Of je nu op zoek bent naar de slimste technologieën of de beste prijs/kwaliteitverhouding, we hebben iets voor je op onze lijst. Bekijk hieronder de top 10 best geteste slimme stekker en je kunt er zeker van zijn dat je een goede keuze maakt.

Je woning wil je tot een fijne plek maken. Je brengt er de meeste tijd door dus gaat daar ook de nodige kosten in zitten. Die wil je natuurlijk zo veel mogelijk drukken, maar toch kwaliteit in huis halen, zodat je er zo lang mogelijk van kunt genieten. Onze top 10 bestaat uit kwaliteit producten voor goede prijzen. Bekijk hieronder de top 10 best geteste slimme stekkers. Met de door onze specialisten opgestelde vergelijking van vele slimme stekkers maak jij de beste keuze.

10 x beste slimme stekker lijstje

Bekijk hieronder onze top 10 slimme stekkers. Onze experts hebben deze producten beoordeeld en voor je op een rijtje gezet. Met onze vergelijking van slimme stekkers maak je de juiste keuze voor in huis. Benieuwd welke slimme stekker als beste is getest? Scroll naar onder om de top 10 die uit onze slimme stekkers test komt te zien.

1. TP-Link Tapo P100 Slimme Stekker Smart Plug 4 stuks WiFi Stopcontact. - slimme stekker beste getest!

Dit pakket bevat 4 TP-Link Tapo P100 slimme stekkers, waarmee je elk apparaat in je huis kunt verbinden met het wifi-netwerk. De stekkers hebben een ultradun ontwerp, waardoor ze ongeveer de helft zo groot zijn als een normale stekker. Installeer de gratis Tapo-app op je telefoon en je kunt je apparaten bedienen met slechts enkele kliks op je telefoon. Je kunt je apparaten ook bedienen met je stem met de compatibiliteit met Amazon Alexa of Google Assistent. Met de slimme timerfunctie kun je je apparaten automatisch in- en uitschakelen, waardoor je energiekosten kunt verlagen. Met de geavanceerde beveiligingsfunctie kun je je apparaten ook beveiligen tegen kortsluiting en overbelasting. Dankzij de slimme energiebesparingstechnologie krijg je realtime informatie over je energieverbruik. Met de TP-Link Tapo P100 slimme stekkers kun je gemakkelijk je huis verbinden met het internet. Je kunt je apparaten eenvoudig bedienen met je telefoon, spraakbesturing of met de slimme timerfunctie. Bovendien krijg je realtime informatie over je energieverbruik en je apparaten zijn beveiligd tegen kortsluiting en overbelasting.

Met de Iqonic Slimme Stekker Smart Plug ben je klaar voor het nieuwe tijdperk van slimme woningtechnologie. Deze slimme stekker is ontworpen voor het maken van jouw leven makkelijker en veiliger. Met de gratis SmartLife app is het een eenvoudige taak om de stekker te installeren en bedienen. Zet vanaf de andere kant van de wereld jouw lampen aan en uit, en bekijk met de energie meter de verbruikte stroom per dag en maand. Met de tijdschakelaar maak je automatische aan/uit programma's voor jouw lampen. Dit is ideaal als je op vakantie bent. Daarnaast is deze slimme plug volledig compatibel met Google Home en Amazon Alexa, waardoor je de lampen ook met je stem bedient. Met deze Iqonic Slimme Stekker Smart Plug ben je klaar om de voordelen van het slimme tijdperk te ervaren.

3. Smartify Slimme Stekker Smart Plug Incl. Tijdschakelaar Energiemeter.

Met de Smartify slimme stekker kunt u al uw apparaten slim maken. Dit product is eenvoudig te installeren met een 2.4 Ghz Wifi verbinding. De slimme stekker heeft een tijdschakelaar waarmee u de stroom van uw apparaten kunt regelen. Zo kunt u bijvoorbeeld uw lampen of verwarming uitzetten wanneer u van huis bent. Daarnaast heeft de slimme stekker ook een energie-meter waarmee u exact kunt zien hoeveel energie uw apparaten verbruiken. Zo kunt u op een goedkopere manier uw energierekening beheren. U kunt zelfs de stekker bedienen vanaf uw smartphone of tablet. Met de Smartify slimme stekker kunt u eenvoudig al uw apparaten slim maken. De Smartify slimme stekker is de perfecte oplossing om uw energiekosten te verlagen en uw huishouden slim te maken. De slimme stekker is gemakkelijk te installeren en werkt met iedere Wifi verbinding. Dankzij de tijdschakelaar en de energie-meter heeft u de volledige controle over uw energieverbruik. Met deze slimme stekker kunt u energie besparen, uw apparaten op afstand bedienen en uw huishouden slim maken.

4. Philips Hue Smart plug Slimme Stekker Nederland.

Met de Philips Hue Smart plug Slimme Stekker Nederland kun je je bestaande verlichting eenvoudig upgraden tot een slimme verlichting. Sluit je verlichting aan op de slimme stekker, die je in een stopcontact steekt, en je kunt je verlichting aan of uit zetten met de Philips Hue app of met je stem. De Philips Hue Smart plug heeft een onopvallend en compact formaat en is voorzien van een aan/uit-schakelaar aan de bovenkant. De Philips Hue slimme stekker heeft een randaarde (type F), die geschikt is voor gebruik in Nederland en vele andere Europese landen. Met de Philips Hue Bridge kun je nog meer doen, zoals het instellen van timers, het aanpassen van kleur en het dimmen van licht. Je kunt je verlichting op afstand bedienen en automatiseren en je hoeft je geen zorgen meer te maken over het vergeten van het uitzetten van het licht. De Philips Hue slimme stekker heeft alles wat je nodig hebt om je verlichting slim te maken.

5. Slimme Stekker WiFi Met energiemeter 16A 1 stuks.

De Slimme Stekker WiFi met Energiemeter 16A 1 stuks is een eenvoudig te gebruiken en flexibel te gebruiken slimme stekker. Het is ontworpen om eenvoudig te installeren en is klaar voor gebruik in slechts enkele minuten. U kunt het verbinden met uw home Wi-Fi-netwerk zonder een hub nodig te hebben. Met behulp van deze slimme stekker kunt u op afstand toegang krijgen tot het energieverbruik van uw apparaten. U kunt deze stekker gebruiken om uw apparaten te controleren en te beheren met behulp van uw smartphone of tablet. Met de Slimme Stekker WiFi met Energiemeter 16A 1 stuks kunt u gemakkelijk en snel energieverbruik van uw apparaten meten met behulp van het energie-display. U kunt ook de stekker programmeren om automatisch in te schakelen en uit te schakelen op een vooraf ingestelde tijd, waardoor u energie kunt besparen. De stekker kan ook worden gebruikt om de kamertemperatuur in de gaten te houden en deze te regelen om een optimaal energieverbruik te garanderen. De stekker is ook veilig, met behulp van de overspanningsbeveiliging en thermische beveiliging houdt de stekker uw apparaten en uw gezin veilig.

Dit was onze top 1-5 van de beste slimme stekkers. Zit jouw favoriet hier tussen? Of kijk jij graag nog even verder? Scroll verder om de top 6-10 slimme stekkers te zien. Dit zijn stuk voor stuk ook hele goede slimme stekkers. Zo kun je alle slimme stekkers vergelijken met elkaar om tot de beste keuze te komen.

6. Iqonic Slimme Stekker Smart Plug Met Tijdschakelaar en Energiemeter 16A 4 Stuks.

De Iqonic slimme stekker zal jouw leven een stuk eenvoudiger maken. Met de SmartLife app heb je altijd en overal de controle. De slimme stekker is eenvoudig te installeren en laat je toe om jouw lampen vanaf de andere kant van de wereld aan en uit te zetten. Bovendien heeft de slimme stekker een energie meter waarmee je het stroomverbruik per dag en maand duidelijk inzichtelijk krijgt. Met de tijdschakelaar kun je ook automatische aan/uit programma's instellen, bijvoorbeeld als je op vakantie gaat. Bovendien is de Iqonic slimme stekker volledig compatibel met Google Home en Amazon Alexa. Hiermee kun je je lampen met je stem bedienen. Daarnaast heeft de stekker een maximale stroomsterkte van 16A, waardoor je hem voor verschillende apparaten kunt gebruiken.

7. PuroTech Slimme Stekker 4 Stuks Smart Plug Incl. Tijdschakelaar Energiemeter Voordeelverpakking Geschikt Voor Alexa.

De PuroTech® Slimme Stekkers maken jouw woning intelligent. Met deze slimme stekkers kun je eenvoudig apparaten, zoals lampen, bedienen met je stem, een app of een tijdschakelaar. De vier stuks in de voordeelverpakking zorgen ervoor dat je voor iedere kamer een slimme stekker hebt. Met de gratis Smart Life app bedien je de slimme stekkers op afstand. Bovendien heb je met de energiemeter inzicht in het verbruik van jouw apparaten. En met de tijdschakelaar maak je automatische aan/uit programma’s voor je lampen. Zo kun je de lampen aan laten gaan als je thuis komt of juist uit als je op vakantie bent. De PuroTech® slimme stekkers zijn volledig compatibel met Google Home en Amazon Alexa. Zo bedien je je lampen eenvoudig met je stem. Geen gedoe meer met afstandsbedieningen of knoppen, maar een simpele stemcommando. Wat wil je nog meer?

8. SEC24 HAS880V2 2x Slimme stekker WiFi plug met digitale timer 16A- Tijdschakelaar Energie besparing Werkt met Google.

Met de SEC24 HAS880V2 2x Slimme stekker WiFi plug met digitale timer 16A- Tijdschakelaar kunt u uw energieverbruik in huis verminderen. Dit product heeft de mogelijkheid om uw apparaten uit te schakelen wanneer het niet wordt gebruikt, waardoor energie wordt bespaard. Het product is eenvoudig te installeren en werkt met Google Home of Amazon Alexa, zodat u de stekker eenvoudig kunt bedienen met uw stem. U kunt ook de timer instellen om uw apparaten uit te schakelen wanneer u wilt. Het product heeft ook een kinderbescherming, waardoor uw kleintjes niet met de stekker kunnen spelen. Dankzij deze slimme stekker bespaart u niet alleen energie, maar ook geld. Het product heeft een 16A- capaciteit, waardoor u alle elektrische apparaten kunt aansluiten die u maar wilt. Met de SEC24 HAS880V2 2x Slimme stekker WiFi plug met digitale timer 16A- Tijdschakelaar kunt u uw energieverbruik verminderen en geld besparen!

9. Nedis SmartLife Smart Stekker | Wi-Fi | IP44 | 3680 W | Randaarde stekker Type F (CEE 7/7) | -5 40 °C | Android™ IOS.

De Nedis SmartLife Smart Stekker is een ideale oplossing voor het bedienen van apparaten die buiten staan. Door deze stekker eenvoudig aan te sluiten op je Wi-Fi-router kun je je smartphone of tablet gebruiken om de stekker op afstand te bedienen. De stekker is IP44 gecertificeerd, wat betekent dat hij volledig waterdicht is en bestand is tegen stof. Daarnaast is de stekker ook geschikt voor het aansluiten van apparaten met een maximale stroomsterkte van 3680 W. Met de SmartLife-app voor Android™ en IOS kun je de stekker in- of uitschakelen, een timer instellen, een temperatuursensor instellen en de compatibiliteit met andere apparaatcontrolesystemen uitbreiden. Daarnaast is de stekker ook geschikt voor het bedienen van apparaten in temperaturen van -5 tot 40° C. De stekker is een randaarde stekker Type F (CEE 7/7) en is daarom geschikt voor het aansluiten van bijna alle Europese apparaten.

10. TP-Link Tapo P115 Mini Slimme Stekker Smart Plug Wifi Stopcontact Energiebewaking.

De TP-Link Tapo P115 Mini Slimme Stekker Smart Plug Wifi Stopcontact Energiebewaking maakt het je mogelijk om vanaf elke locatie toegang te krijgen tot je verbonden apparaten. Met deze slimme stekker houd je gemakkelijk in de gaten hoeveel energie je verbruikt, zodat je energiekosten kunt besparen. Je kunt het stopcontact ook op afstand bedienen met behulp van de Tapo app. Met de Tapo app kun je ook eenvoudig automatische routines instellen, zodat je verbonden apparaten automatisch aan en uit gaan op vooraf ingestelde tijden. Bovendien heb je de mogelijkheid om een gezinslid of vriend uit te nodigen om de app te gebruiken. Daarnaast kan de slimme stekker ook als een beveiligingssysteem worden gebruikt. Als er iets gebeurt met de verbonden apparaten, zoals een onverwachte stroomuitval of een stroomstoring, krijg je een melding op je mobiele apparaat. Dit biedt je een extra veiligheidslaag voor je gezin.

Inhoudsopgave

FAQ over de slimme stekker productvergelijking

Wat is de beste slimme stekker? Dat wil je natuurlijk weten. Uit onze test is naar voren gekomen dat TP-Link Tapo P100 Slimme Stekker Smart Plug 4 stuks WiFi Stopcontact. de beste is in 2024. We raden je aan om zelf ook de verschillende slimme stekkers te vergelijken. Het hoeft namelijk niet zo te zijn dat de nummer 1 voor iedereen hetzelfde is. Dat is het mooie van je eigen mening hebben!

De levertijd van producten wordt bepaald door de verkoper en het bezorgbedrijf waar zij mee samen werken. Wij schrijven uitsluitend reviews van slimme stekkers en hebben geen invloed op de levering. Neem daarom contact op met de webshop om tot deze informatie te komen, of kijk handig even op de website via de button onder de slimme stekker die jij wilt.

Om een goede top 10 samen te stellen letten we op kwaliteit, prijs, effectiviteit en nog vele andere factoren. Onze top 10 is gebaseerd op een combinatie van deze factoren. Daarbij komt ook dat de slimme stekkers het goed moeten doen in de ogen van de consument. Zij weten immers het beste wat zij goede producten vinden!

Als je een slimme stekker hebt gekozen, klik dan op ‘Bekijk prijs bij Bol.com’ voor de goedkoopste prijs. Dit is de link naar de verkoper van het product. Wij hebben deze geselecteerd op reputatie en voordelige prijs. Bestel snel en je hebt je nieuwe slimme stekker zo binnen!

Over de auteur

Lieke van Beek

Lieke van Beek

We hopen dat je een keuze hebt kunnen maken door het bekijken van onze top 10 reviews van slimme stekkers.

Vind de beste slimme stekker: hulpgids!

Er zijn veel verschillende slimme stekkers op de markt, waardoor het moeilijk kan zijn om de juiste te kiezen. Gelukkig hebben wij hier een handig overzicht gemaakt zodat jij gemakkelijk de beste slimme stekker kan vinden. Na het lezen van dit artikel heb je een goed beeld van de verschillende producten en weet je precies welke slimme stekker het best bij je past. Je kunt er op vertrouwen dat de lijst met de top tien producten een gedegen selectie is waaruit je kunt kiezen. Het is daarnaast ook goed om je eigen persoonlijke voorkeuren te overwegen, zodat je de beste stekker voor jouw situatie uitkiest. Succes met het zoeken van de slimste stekker voor jou!

Door het grote aantal aan slimme stekkers dat verkocht wordt door verschillende merken, is de keus voor de juiste slimme stekker zeker niet eenvoudig te noemen. Mocht je zelf research willen doen, kunnen er enkele uren voorbijgaan voordat je alle opties verkend hebt. Geen zorgen! Wij hebben namelijk deze research al voor je gedaan. Op basis van reviews die door consumenten online geschreven zijn, weten wij precies wat de beste slimme stekkers zijn. Het grote aantal slimme stekkers hebben wij vergeleken en zijn tot een resulaat gekomen. Dankzij onze vergelijking van slimme stekkers wordt de keuze voor je gemakkelijker. Kijk zelf ook naar de verschillende slimme stekkers in onze top 10 om een persoonlijke keuze te maken. Onze experts hebben de beste slimme stekkers uit de vele producten gefilterd en in handige top 10 lijstjes gezet.

Praktische tips voor het vergelijken van de beste slimme stekkers

Het kopen van een juiste slimme stekker kan best lastig zijn. Wij hebben een paar handige kooptips om de keuze makkelijker te maken. Zo kun je bij het kopen van een slimme stekker letten op de verschillende kleuren in huis. Stel jezelf de vraag waar je echt blij van wordt om naar te kijken. Het is tenslotte jouw huis. Lees ook zeker de beschrijvingen om te weten te komen of de specifieke slimme stekker voldoet aan jouw wensen. Elke slimme stekker heeft namelijk weer andere karakterestieken. Als laatst doe je er goed aan om de prijzen te vergelijken. Dit kan door op de buttons onder elke slimme stekker te klikken. Zodoende ga je naar de externe webshop die wij hebben gekozen op goede prijs en betrouwbaarheid combinatie. Het best geteste product hoeft niet bij jou te passen, dus bekijk de hele top 10 om het beste product voor jou te vinden!

Disclaimer: Wij schrijven reviews over slimme stekkers en verkopen zelf geen producten. Wij zijn ook niet aansprakelijk voor de levering van een slimme stekker. Wij werken samen met betrouwbare partners.

Gepubliceerd op: 23 dec. 2022