Vergelijk elektrische kachels Action, Lidl & andere budget opties

Dat het Nederlandse weer wisselvallig is, hoeven we je waarschijnlijk niet uit te leggen. In de wintermaanden bibberen we de ene dag van de kou en de volgende dag kunnen we onze handschoenen en sjaals toch binnen laten liggen. In de zomer mogen we van geluk spreken als we een aantal dagen in de tuin of op het balkon kunnen doorbrengen, maar van een storm moeten we ook niet opkijken.

Wij moeten dus op alle soorten weersomstandigheden en temperaturen voorbereid zijn. Daarom is het handig om te investeren in een elektrische kachel, een apparaat dat altijd handig van pas komt. In dit blog gaan we dieper in op een aantal elektrische kachels, waarbij de focus ligt op de budget opties. Benieuwd? Lees dan snel verder!

Elektrische kachels kopen: waar moet je op letten?

Voordat we dieper ingaan op de door ons geselecteerde kachels, is het belangrijk om te weten waar je op dient te letten bij het kopen van een elektrische kachel, of het nu gaat om een kachel van de Action, Lidl of Blokker.

Vermogen

Het vermogen van de elektrische kachel bepaalt hoeveel warmte de kachel kan produceren. Hoe hoger het vermogen, hoe meer warmte de kachel kan genereren en hoe groter het bereik van de verwarming.

Veiligheidsfuncties

Veiligheid is bij het kopen van elektrische apparaten een enorm belangrijke factor die meespeelt. Let daarom goed op de aanwezigheid van kenmerken zoals oververhittingsbeveiliging en automatische uitschakeling.

Grootte en draagbaarheid

Wil je de kachel in verschillende ruimtes gebruiken en in de zomermaanden opbergen? Houd dan bij het kopen van het apparaat rekening met de grootte en draagbaarheid ervan.

Elektrische kachel Action

Voor een prijs van slechts €16,95 kun je al heerlijk warm zitten deze winter. De Action verkoopt voor deze prijs namelijk een kwalitatieve Alpina convectorkachel.

Action kachels zijn erg betrouwbaar en ondanks de lage prijs is de Alpina convectorkachel een erg krachtige, maar stille verwarmingsoplossing met maar liefst drie warmtestanden, perfect voor binnengebruik. Door het lichte gewicht en de kleine afmetingen van de kachel kun je deze gemakkelijk verplaatsen en is het apparaat geschikt voor verschillende ruimtes. Zo kun je de Alpina onder je bureau kwijt of in de slaap- of woonkamer.

Elektrische kachel Lidl

De Lidl is nou typisch zo’n supermarkt die alles heeft, zelfs elektrische kachels. En de Silvercrest elektrische convectorkachel is de perfecte optie voor iedereen die de winter heerlijk warm wilt doorbrengen. Dit kan al voor een prijs van €49,99.

De elektrische convectorkachel van de Lidl is een efficiënte en gebruiksvriendelijke kachel. Met drie warmte niveaus biedt deze kachel warmte voor ruimtes tot 20 m³. Perfect dus voor in de slaapkamer of werkkamer! Deze kachel is bijna smart te noemen door zijn intuïtieve functies. Zo wordt de elektrische kachel gekenmerkt door zijn traploze thermostatische regelaar en oververhittingsbeveiliging. De Silvercrest schakelt namelijk automatisch uit wanneer de ingestelde temperatuur in de ruimte is bereikt. Erg handig!

 

Met een gewicht van minder dan twee kilo en de kleine afmetingen, is de kachel makkelijk van ruimte naar ruimte te verplaatsen. Daarnaast kun je het elektrische apparaat makkeljik opbergen tijdens de warmere zomermaanden.

Elektrische kachel Aldi

De Ambiano Micathermische verwarming van de Aldi biedt voor een prijs van €59,99 een betaalbare, effectieve en praktische oplossing voor het verwarmen van je woning wanneer nodig.

Net als bovenstaande kachels is de Ambiano verwarming voorzien van drie warmtestanden en een instelbare thermostaat. Deze micathermische verwarming combineert de voordelen van stralingswarmte en convectiewarmte. Dit zorgt voor een snelle en gelijkmatige verwarming van de ruimte zonder de lucht te drogen. De afmetingen maken het een handzaam en ruimtebesparend apparaat, ideaal voor gebruik in diverse kamers. Een groot voordeel van deze verwarming ten opzichte van de bovenstaande modellen, is dat de Aldi kachel is voorzien van wieltjes, waardoor deze makkelijk van ruimte naar ruimte verplaatst kan worden.

Overige budget opties voor elektrische kachels

Naast de Action, Lidl en Aldi zijn er natuurlijk nog meer plekken waar je terecht kunt voor een relatief goedkope elektrische kachel. Wat dacht je namelijk van de Blokker, Kruidvat of Bol.com?

Elektrische kachel Blokker

Voor slechts €34,99 stelt de Blokker je in staat om heerlijk te genieten van jouw nieuwe Tristar elektrische kachel KA-5912.

De Tristar elektrische kachel KA-5912 is een veelzijdige, efficiënte en betrouwbare verwarmingsoplossing voor in huis. De convector technologie zorgt voor snelle en gelijkmatige verwarming van ruimtes tot 25m², ideaal voor middelgrote kamers, zoals de woonkamer, werkkamers of slaapkamers! De kachel is voorzien van een overhittingsbeveiliging, wat de veiligheid waarborgt. Daarnaast is de Tristar uitgerust met een turbofunctie voor een nog snellere opwarming van de ruimte. Perfect voor de koukleumen onder ons!

Maar hier houdt het nog niet op! De Blokker heeft nog een perfecte budget optie voor jou! De Blokker BL-24301 convectorkachel voor een prijsje van €24,99!

De Blokker BL-24301 convectorkachel is een efficiënte en goedkope verwarmingsoplossing voor koude dagen. Deze kachel, met een vermogen van 750 tot 1500 watt, biedt voldoende warmte voor diverse ruimtes en zorgt voor een comfortabele sfeer. Het apparaat is perfect voor kleinere ruimtes zoals een studeerkamer of slaapkamer. Het compacte en lichtgewicht ontwerp maakt het gemakkelijk om de kachel te verplaatsen en op te bergen. De eenvoudige bediening zorgt ervoor dat de kachel door iedereen te gebruiken is.

Elektrische kachel Gamma

Zit er een Gamma bij jou in de buurt? Race hier dan naartoe, want zij verkopen voor een prijs van €35,99 een elektrische kachel van hoge kwaliteit!

De convectorkachel Turbo van de Gamma is een moderne en efficiënte verwarmingsoplossing, ideaal voor thuisgebruik. Deze kachel biedt een snelle verwarming in middelgrote tot grote ruimtes, perfect voor de woon- of slaapkamer. Deze kachel is uitgerust met een turbofunctie, die zorgt voor een versnelde warmteverspreiding, perfect voor de koudere dagen in het najaar. Om extra veiligheid te garanderen beschikt het apparaat over een oververhittingsbeveiliging. Deze convectorkachel van de Gamma combineert het beste van twee werelden, namelijk functionaliteit en design.

Elektrische kachel Bol.com

Vind jij het ontwerp van een kachel even belangrijk als de werking ervan? Dan past de Bol.com elektrische kachel met een waarde van €29,95 vast en zeker bij jou!

De elektrische mini-heater van 1200W is een compacte en efficiënte oplossing voor ruimteverwarming. Het moderne, keramische design biedt het apparaat snelle en gelijkmatige warmteverdeling in kamers tot 18m². De ideale oplossing op hoge gasprijzen te vermijden dus en is dat niet iets wat we allemaal graag willen? Deze kleine groene kachel is draagbaar en uitgerust met een ventilatorverwarmer en een slimme chip voor temperatuurregeling.

Elektrische kachels kopen - een conclusie

Elektrische kachels komen fantastisch uit! Ze verwarmen de ruimtes snel en zijn praktisch te gebruiken. Gelukkig zijn er een groot aantal budget opties, die niet alleen goedkoop maar ook een hoge kwaliteit hebben! Of je nu gaat voor de Action kachel of voor die van de Aldi of Gamma, jij zult het niet langer koud hebben!

Picture of Martini
Martini

Schrijfster Wonenvandaag.nl

Martini is de visionaire auteur achter wonenvandaag.nl, waar ze haar passie voor wonen en interieur tot leven brengt. Met een scherp oog voor esthetiek en functionaliteit, creëert ze betoverende woonartikelen die lezers inspireren om hun huis om te toveren tot een oase van stijl en comfort. Haar woorden zijn als penseelstreken op een canvas, waarbij elk artikel een verhaal vertelt van creativiteit en persoonlijkheid. Als een ware woondeskundige deelt Martini haar diepgaande kennis en innovatieve ideeën, waardoor lezers worden aangemoedigd om hun eigen unieke woonstijl te omarmen en te laten stralen.

Inhoud

Nieuwe blogs