De rijkste families van Nederland op een rijtje


In Nederland zijn er flink wat rijke families te vinden. De rijkste families zijn tientallen miljarden euro’s waard. Ondanks hun flinke rijkdom en invloed, leven deze families flink onder de radar. Waar je in het buitenland vaak de rijkste families veelvuldig in de media ziet verschijnen, is dit in ons landje het tegenovergestelde. Hierdoor weten weinig mensen wie de rijkste families van Nederland zijn. 

Ontdek de voordelen van Feng Shui voor je woonkamer!

Top zeven rijkste families van Nederland

Nederland kent momenteel 12 families die zichzelf officieel miljardair mogen noemen. Maar wie zijn de rijkste families van Nederland precies?

Waarom huizen voor 1 euro in Spanje zo populair zijn!

 • Nummer 7: John de Mol
  Een bekende naam tussen de rijkste families van Nederland is John de Mol. Met een vermogen van 1.7 miljard euro staat hij op de zevende plek. Zijn vermogen is opgebouwd met het verkopen van televisieprogramma’s en het bezitten van televisiekanalen.
 • Nummer 6: Kommer Damen
  Met een vermogen van 1.9 miljard staat Kommer Damen op de zesde plek van de rijkste families van Nederland. Het vermogen is opgebouwd met het succesvolle scheepsbouwbedrijf Damen Shipyards Group. 
 • Nummer 5: Pieter van der Does
  Met een vermogen van 1.9 miljard staat Pieter van der Does op de vijfde plek van de rijkste families van Nederland. Het vermogen is opgebouwd door het succes van betaalplatform Ayden.. 
 • Nummer 4: Arnout Schuijff
  Met een vermogen van 2.7 miljard staat Arnout Schuijff op de vierde plek van de rijkste families van Nederland. Het vermogen is, net als bij nummer vier, opgebouwd door het succes van betaalplatform Ayden.
 • Nummer 3: Frits Goldschmeding
  Met een vermogen van 5.7 miljard staat Frits Goldschmeding op de derde plaats van de rijkste families van Nederland. Het vermogen is opgebouwd door het succes van Randstad uitzendbureaus. . 
 • Nummer 2: Ralph Sonnenberg
  Met een vermogen van 9.87 miljard staat Ralph Sonnenberg op de tweede plek van de rijkste families van Nederland. Het vermogen is opgebouwd door de verkoop van luxaflex. 

Nummer 1: Charlene de Carvalho-Heineken
Met een vermogen van 13.3 miljard euro is de familie Heineken de rijkste familie van Nederland. Het vermogen is opgebouwd door de verkoop van Heineken bier.

Hoe je gratis F1 kunt kijken!

Picture of Martini
Martini

Schrijfster Wonenvandaag.nl

Martini is de visionaire auteur achter wonenvandaag.nl, waar ze haar passie voor wonen en interieur tot leven brengt. Met een scherp oog voor esthetiek en functionaliteit, creëert ze betoverende woonartikelen die lezers inspireren om hun huis om te toveren tot een oase van stijl en comfort. Haar woorden zijn als penseelstreken op een canvas, waarbij elk artikel een verhaal vertelt van creativiteit en persoonlijkheid. Als een ware woondeskundige deelt Martini haar diepgaande kennis en innovatieve ideeën, waardoor lezers worden aangemoedigd om hun eigen unieke woonstijl te omarmen en te laten stralen.

Inhoud

Nieuwe blogs